Luonto ja liikunta tunnetusti rentouttavat niin kehon kuin mielenkin. Rohkea Challenge tarjoaa näitä molempia! Tule kokemaan, kuinka tiimihenki nousee ja tunnelma kohoaa kun työkaverit kokevat yhdessä mieleenpainuvia hetkiä Rohkea Challenge-esteratatapahtumassa.

Tapahtumassa kaverin auttaminen ja tsemppaaminen ovat keskeisessä roolissa, ja positiivinen rohkeus siivittää osallistujat läpi Rohkea Challenge radan.

Osallistua voi joko hupisarjassa kelloa koristeena käyttäen, tai kilpa-ajatuksella Rohkea Challengen kilpasarjan herruudesta taistellen. Halutessaan yhteishenkeä voi nostattaa myös pukeutumisen keinoin. Radalla tullaan näkemään niin sporttisia- kuin huumorimielellä valittuja osallistumisasuja.

Vie tykypäivänne uudelle tasolle ja ilmoita työkaverit Rohkea Challengeen. Tehdään yhdessä juuri Teidän työyhteisön näköinen päivä! Rohkea Challenge lupaa hikeä, happea, haasteita ja hauskanpitoa - voisiko parempaa reseptiä onnistuneeseen tykypäivään tarjota?

Iloisin yhteistyöterveisin,

Jonna Matikainen

jonna.matikainen@rohkeachallenge.fi
puh.0503259289

Ilmoittautumisohjeet yli 10 hlön ryhmille

Pienempien ryhmien ilmoittautumiset hoituvat kätevästi myös sivuston oman ilmoittautumispalvelun kautta. Mikäli ilmoittautuminen ei jostain syystä onnistu, älä epäroi ottaa yhteyttä!

  • Valitkaa joukostanne yhteyshenkilö
  • Yhteyshenkilö kerää ryhmän ilmoittautumistiedot kootusti ja lähettää ne sähköpostilla osoitteeseen: jonna.matikainen@rohkeachallenge.fi
  • Yhteyshenkilön tulee kerätä jokaiselta osallistujalta seuraavat tiedot: Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, sukupuoli, ja syntymävuosi. Jokaisen ilmoitetun kohdalta tulee myös selvitä, osallistuuko hän kilpa- vai hupisarjaan, ja ilmoitetun oman joukkueen nimi. Yhteen joukkueeseen voi osallistua 3-5 hlöä.
  • Yhteyshenkilö pyytää ryhmän jäseniä lukemaan tarkasti Rohkea Challengen säännöt tapahtuman kotisivuilta, www.rohkeachallenge.fi. Jokainen osallistuja tulee tapahtuma-aamuna allekirjoittamaan todistuksen osallistumisesta omalla vastuulla tapahtumaan. Mikäli osallistuja ei allekirjoita todistusta, hän ei ole oikeutettu osallistumaan tapahtumaan. Muistakaa lisäksi voimassa oleva tapaturmavakuutus!
  • Yhteyshenkilö liittää sähköpostiin ryhmän yhteisen laskutusosoitteen, johon tapahtuman järjestäjä (Tykyttämö Oy) lähettää ryhmän laskun. Ilmoita lisäksi, onko kyseessä firman laskutus (ilman alv) vai yksityishenkilöt, esim. kaveriporukka. Joka kymmenes osallistuja on ryhmälle maksuton, voimassa olevan osallistumishinnaston mukaisesti.
  • Osallistumismaksun maksamisen jälkeen yhteyshenkilö, sekä ryhmäläiset voivat alkaa fiilistellä jo syksyä: tällä kertaa kesän jälkeenkin on takuuvarmasti hauskaa tiedossa!