Rohkea Challenge aikataulu la 14.9.2019

klo. 9.00 -11.00 ilmoittautuminen ja osallistumisnumeroiden haku
klo.11.30 Lämmittely Personal trainer Elina Väänäsen johdolla
klo.12.00 Rohkea Challenge yhteislähtö (kilpasarjalaiset ryhmittyy kärkeen)
klo.15.00 Ajanotto sulkeutuu

Tapahtuma-alueella on mahdollisuus ruokailuun, janonsammutukseen, ja peseytymiseen koko tapahtumapäivän ajan.
Huomioithan, että ajoittain voi esimerkiksi suihkuihin syntyä jonoa. Leppoisa asenne siis myös takataskuun 🙂

klo.20.00 Rohkea Challenge palkintojenjako ravintola Holy Smokessa, jonka jälkeen bilebändi
the Hillo laittaa lantiot liikkeelle covermusiikin tahtiin. Luvassa rentoa menoa samanhenkisten ihmisten kera!

Tapahtumapaikka

Tapahtumakeskuksena toimii Joupiskan rinnekeskus, Seinäjoella. Tapahtumapaikan osoite on Lakeudentie 20.

Otathan huomioon rinnekeskuksen rajoitetun parkkitilan ja saavut mahdollisuuksien mukaan kävellen, pyöräillen tai yhteiskyydityksin.
Parkkitilaa löytyy esimerkiksi Seinäjoki Areenan läheisyydestä, josta on noin 5min kävelymatka tapahtumapaikalle.

Tapahtumaan valmistautuminen

Tule sellaisena kuin olet. Ota mukaasi iloinen ja rento mieli: luvassa on hikeä, happea ja hauskanpitoa!
Pukeudu haluamallasi tavalla: joko sporttisesti tai hassutellen. Persoonallisimpia pukeutujia ja hyvän hengen luojia tullaan palkitsemaan tapahtumapäivän aikana. Huomioi, että tapahtuman aikana vaatteesi tulevat kastumaan ja likaantumaan esteitä suorittaessa. Usein hyväksi valinnaksi esteratatapahtumissa on havaittu pitkälahkeiset trikookankaiset housut, sekä hanskat esteiden ylittämistä ajatellen.
Piikkipohjaiset kengät ovat Rohkea Challengessa kiellettyjä turvallisuussyistä.
Muista myös syödä ja juoda hyvin ennen tapahtuman alkua.
Tule ajoissa paikalle aistimaan Rohkea Challengen tunnelmaa, ja ilmoittaudu kisatoimistossa. Näin myös saamme kaikki osallistujat oikea-aikaisesti lähtöalueelle. Osallistujille tiedossa myös ohjattua lämmittelyä personal trainer Elina Väänäsen toimesta lähtöalueella.

Narikka

Tapahtumassa on urheiluseuran puolesta järjestetty valvottu narikka, jonne osallistujat saavat jättää tavarat (reput, peseytymisvälineet jne) säilytykseen esteratatapahtuman ajaksi omalla vastuullaan.

WC:t

Joupiskan liikuntakeskuksen tiloista löytyy wc-tilat sekä miehille, että naisille. Wc:itä löytyy sekä ravintolatilasta, että suihkutilojen yhteydestä rakennuksen alakerrasta. Lisäksi tapahtumareitin varrella on kolme wc:tä. Vessojen sijainnit löytyvät tapahtuma-alueen kartasta merkattuina. Tutustuthan karttaan jo etukäteen.

Majoitus

Mikäli saavut tapahtumaan kauempaa, ja etsit majoitusta tapahtuman ajaksi, kurkkaa Seinäjoen
seudun majoitusvaihtoehdot osoitteesta: www.epmatkailu.fi

Ensiapu

Tapahtumassa päivystää SPR:n koulutettu ensiapuhenkilöstö. Alueella olevat päivystäjät seuraavat tapahtumia ja turvaavat ensiavun saannin sitä tarvitseville. Jokaisella esteellä on lisäksi estevalvoja seuraamassa turvallista esteiden ylitystä, ja kutsumassa tarvittaessa ensiapuhenkilöstöä paikalle.

Peseytyminen

Kuivana tai puhtaana tuskin kukaan reitiltä selviää, joten peseytymisen tarve radan jälkeen on varmasti jokaisella. Tapahtuman puolesta suihkumahdollisuus on järjestetty Liikuntakeskus Joupiskan tiloissa. Suihkuja on 5kpl naisille, ja 4kpl miehille. Huomioithan pesutiloihin kulkemisen tapahtuvan rakennuksen takaa, jotta vältämme turhaa sotkua ravintolatilan puolella.

Joupiskan liikuntakeskuksen peseytymistilojen välittömään läheisyyteen on myös varattu roskasäiliö, jonne on mahdollista halutessaan jättää radalla kastuneet ja likaiseksi menneet osallistumisasut jne.

Ruokailu

Ravintola Joupiska palvelee tapahtumapäivänä A-oikeuksin tapahtuman keskiössä. Ravintolassa tarjolla päivän lounas, Rollsin herkulliset hampurilaisateriat, jäätelöä ja makeisia, kahvia, sekä tietenkin janonsammuttajia moneen makuun. Ravintolassa on pyritty varautumaan runsaaseen osallistujamäärään, mutta huomioithan silti, että jonoa voi ajoittain ravintolatilaan syntyä.