Rohkea Challenge aikataulu la 11.9.2021

klo 10:00 Kilparyhmien ilmoittautuminen ja numeroiden haku
klo 10:30 Hupiryhmien ilmoittautuminen ja numeroiden haku
klo 11:30 Yhteinen alkuverryttely
klo 12:00 Lähdöt porrastetusti
klo 15:00 Tapahtuman ajanotto sulkeutuu

Lähtö järjestys:
- Miesten rohkeakilpa, yksilö
- Naisten rohkeakilpa, yksilö
- Rohkeakilpa, ryhmä
- Rohkeahupi, yksilö
- Rohkeahupi, ryhmä

Järjestäjä pitää oikeuden aikataulujen muutoksiin.
Mikäli tapahtuma joudutaan viranomaispäätöksellä koronatilanteen vuoksi perumaan, palautamme osallistumismaksut.

Tapahtumapaikka

Tapahtumakeskuksena toimii Joupiskan rinnekeskus, Seinäjoella. Tapahtumapaikan osoite on Lakeudentie 20.

Otathan huomioon rinnekeskuksen rajoitetun parkkitilan ja saavut mahdollisuuksien mukaan kävellen, pyöräillen tai yhteiskyydityksin.
Parkkitilaa löytyy esimerkiksi Seinäjoki Areenan läheisyydestä, josta on noin 5min kävelymatka tapahtumapaikalle.

Tapahtumaan valmistautuminen

Tule sellaisena kuin olet. Ota mukaasi iloinen ja rento mieli: luvassa on hikeä, happea ja hauskanpitoa!
Pukeudu haluamallasi tavalla: joko sporttisesti tai hassutellen. Persoonallisimpia pukeutujia ja hyvän hengen luojia tullaan palkitsemaan tapahtumapäivän aikana. Huomioi, että tapahtuman aikana vaatteesi tulevat kastumaan ja likaantumaan esteitä suorittaessa. Usein hyväksi valinnaksi esteratatapahtumissa on havaittu pitkälahkeiset trikookankaiset housut, sekä hanskat esteiden ylittämistä ajatellen.
Piikkipohjaiset kengät ovat Rohkea Challengessa kiellettyjä turvallisuussyistä.
Muista myös syödä ja juoda hyvin ennen tapahtuman alkua.
Tule ajoissa paikalle aistimaan Rohkea Challengen tunnelmaa, ja ilmoittaudu kisatoimistossa. Näin myös saamme kaikki osallistujat oikea-aikaisesti lähtöalueelle. Osallistujille tiedossa myös ohjattua lämmittelyä lähtöalueella.

Narikka

Tapahtumassa on urheiluseuran puolesta järjestetty valvottu narikka, jonne osallistujat saavat jättää tavarat (reput, peseytymisvälineet jne) säilytykseen esteratatapahtuman ajaksi omalla vastuullaan.

WC:t

Joupiskan liikuntakeskuksen tiloista löytyy wc-tilat sekä miehille, että naisille. Wc:itä löytyy sekä ravintolatilasta, että suihkutilojen yhteydestä rakennuksen alakerrasta. Lisäksi tapahtumareitin varrella on kolme wc:tä. Vessojen sijainnit löytyvät tapahtuma-alueen kartasta merkattuina. Tutustuthan karttaan jo etukäteen.

Majoitus

Mikäli saavut tapahtumaan kauempaa, ja etsit majoitusta tapahtuman ajaksi, kurkkaa Seinäjoen
seudun majoitusvaihtoehdot osoitteesta: www.epmatkailu.fi

Ensiapu

Tapahtumassa päivystää SPR:n koulutettu ensiapuhenkilöstö. Alueella olevat päivystäjät seuraavat tapahtumia ja turvaavat ensiavun saannin sitä tarvitseville. Jokaisella esteellä on lisäksi estevalvoja seuraamassa turvallista esteiden ylitystä, ja kutsumassa tarvittaessa ensiapuhenkilöstöä paikalle.

Peseytyminen

Kuivana tai puhtaana tuskin kukaan reitiltä selviää, joten peseytymisen tarve radan jälkeen on varmasti jokaisella. Tapahtuman puolesta suihkumahdollisuus on järjestetty Liikuntakeskus Joupiskan tiloissa. Suihkuja on 5kpl naisille, ja 4kpl miehille. Huomioithan pesutiloihin kulkemisen tapahtuvan rakennuksen takaa, jotta vältämme turhaa sotkua ravintolatilan puolella.

Joupiskan liikuntakeskuksen peseytymistilojen välittömään läheisyyteen on myös varattu roskasäiliö, jonne on mahdollista halutessaan jättää radalla kastuneet ja likaiseksi menneet osallistumisasut jne.

Ruokailu

Ravintola Joupiska palvelee tapahtumapäivänä A-oikeuksin tapahtuman keskiössä. Ravintolassa tarjolla päivän lounas, Rollsin herkulliset hampurilaisateriat, jäätelöä ja makeisia, kahvia, sekä tietenkin janonsammuttajia moneen makuun. Ravintolassa on pyritty varautumaan runsaaseen osallistujamäärään, mutta huomioithan silti, että jonoa voi ajoittain ravintolatilaan syntyä.

Koronan huomioiminen

Huomioimme tapahtuman järjestäjinä Korona tilanteen erityisjärjestelyin. Seuraamme ja noudatamme voimassa olevia rajoitteita sekä suosituksia. Tärkeää on, että jokainen osallistuja huolehtii myös itse hygieniasta sekä turvaetäisyyksistä. Toivomme osallistujilta ymmärrystä järjestelyille, jotka mahdollistavat ylipäätään tapahtuman järjestämisen.

Lähtö
Tänä vuonna lähtöä on porrastettu yhteislähdön sijaan. Tulethan lähtöalueelle vasta, kun oma ryhmäsi sinne kutsutaan. Esimerkiksi rohkeahupi, yksilöt ovat samaan aikaan lähtöalueella. Ajanotto starttaa vasta, kun olet ylittänyt lähtöviivan, joten muistathan pitää turvaetäisyyttä muihin lähdön läheisyydessä.

 

Turvaväli
Lähtö- ja maalialue on laaja. Huomioithan, että pidät koko tapahtuman ajan riittävää turvaväliä muihin osallistujiin, kannustajiin sekä työntekijöihin. Esteet ja reitti on suunniteltu niin, että mahdollisilta ruuhkilta vältyttäisiin. Vältäthän tarpeetonta oleskelua lähtö- ja maalialueella sekä narikan läheisyydessä.

Hygienia
Pidäthän itse huolen hyvästä käsihygieniasta ennen tapahtumaa, koko tapahtuman ajan sekä sen jälkeen. Alueelle tuodaan desinfiointiainetta sekä suojakäsineitä osallistujien käyttöön. Kasvomaskia saa halutessaan käyttää koko tapahtuman ajan.

Ethän saavu tapahtumaan mikäli sinulla on mitään sairauteen liittyviä oireita. Koronaviruksen aiheuttamia oireita voivat olla mm. nuha, kuume, yskä, kurkkukipu, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, pahoinvointi, ripuli tai äkillinen haju- ja/tai makuaistin menetys.